Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]BoxyBot na mapie bitewnej.

maniek7v7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co prawda na bitewnych więcej zarabiasz za skrzynki ale też prawdą jest że co 30-40 min przeleci jakiś obcy gol tamtędy i raczej bardziej tracisz nisz zyskujesz ... poza tym po naprawie za dużo czasu ci zajmuje dolecenie na bitewne ... ja szczerze nie polecam bo często jak robię misje na pvp to wstaje o 5-7 rano i tłukę elitki na bitewnym ( boty ) ...

Polecałbym ci x1 , x2 , x8 ...

No i oczywiście mam nadzieje na like ;)

'' http://www.mpcforum.pl/topic/699125-info-zla-wiadomo/ ''

na razie to i tak sobie na pvp nie pozbierasz ;p

Opublikowano

Co prawda na bitewnych więcej zarabiasz za skrzynki ale też prawdą jest że co 30-40 min przeleci jakiś obcy gol tamtędy i raczej bardziej tracisz nisz zyskujesz ... poza tym po naprawie za dużo czasu ci zajmuje dolecenie na bitewne ... ja szczerze nie polecam bo często jak robię misje na pvp to wstaje o 5-7 rano i tłukę elitki na bitewnym ( boty ) ...

Polecałbym ci x1 , x2 , x8 ...

No i oczywiście mam nadzieje na like ;)

'' http://www.mpcforum....-zla-wiadomo/ '

na razie to i tak sobie na pvp nie pozbierasz ;p

juz naprawione i daja 150%

Opublikowano

Mi dziś na cz3 zebrał w 12,5h 120k uri, 500 energii, vega na złotku z petem 4-3, 5 radarów, ogólnie polecam puszczać na bitkach, ubili mnie około 15 razy

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Zapewne n Kbocie jak ma w sygnaturce. Ja też polecam bitki. 160k urki w 24h :) Vega na złotku + PET z zbieraczem 3

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

Ja właśnie puściłem na bitki godz temu bez peta narazie i powiem ze jak na boxy bota jestem zadowolony z wyniku vega na zlotku albo spearheada polecam juz jak chcesz na bitkach bocic i narazie wogole nie padłem

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

Na bitkach to trzeba mieć fuksa. Czasem na nich aż roi się od wrogów, a czasem nie ma cały dzień :)

Osobiście też polece bocenie na bitkach, większy zarobek :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@Up

Ma rację ;p podobnież się opłaca bo jest 30% więcej wartości w skrzynkach ale bardzo często dedasz na mapach bitewnych przez co odechciewa się tam bocenia. Polecam jak już latać w nocy.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Ja na boxybocie latam na bitewnych. FS Vega na złotku. Czasem zabijają, ale i tak się moim zdaniem bardziej opłaca niż na zwykłych mapkach o ile masz premke

Opublikowano

Ja bocę boxybotem na 1-5 i przez nockę nazbiera bez podwajaczy ani niczego do 35k uri :)

Jak ci tyle zbiera? ja mam golc fs złotko i max 25, dodam że jestem z pl2 mmo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...